Utlandseiendom
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook
Tyrkia
Frankrike
Hellas
Spania
Italia
USA
Karibia
Utland Eksklusiv

Utlandseiendom er din naturlige samarbeidspartner ved kjøp av bolig i utlandet, det er ingen prispåslag eller ekstra kommisjon.

Utlandseiendom er et selvstendig selskap som formidler eiendommer på vegne av våre utenlandske partnere. Vi tar jobben vår 100 % på alvor, vi opptrer seriøst, åpent og ærlig, fremskaffer informasjon direkte til deg. Utlandseiendom har valgt solide partnere i hver område vi formidler boliger.

HVA KAN UTLANDSEIENDOM TILBY DEG ?

TRYGGHET
.
Selskapet gir norske boligkjøpere i utlandet et trygt og seriøst alternativ i jungelen av norske og utenlandske selskaper som opererer i dette markedet.
Vår viktigste oppgave er å skape trygghet i alle faser av boligkjøp i utlandet. Derfor har vi profesjonelle lokale partnere som bistår våre kunder i utlandet, og selv sitter vi med høy kompetanse og mange års erfaring med hvert land her i Norge.

KOMPETANSE.

Boligkjøp i utlandet er noe ganske annet enn å kjøpe bolig i Norge.
Forhold som språk, kultur, lokale skikker og fremmed lovverk gjør at de fleste nordmenn som kjøper eiendom i utlandet ønsker og trenger tett oppfølging og presis veiledning gjennom hele kjøpsprosessen.
Utlandseiendoms partnere kontrollerer eiendommen og sørger for at alt som har med papirer og penger å gjøre foregår på riktig måte og i henhold til det aktuelle landets lover og regler. Du får lokal hjelp fra A til Å. Din kontrakt er mellom deg og selger.

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres i utlandet iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp, og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse. 
 

Terje S Tvete
Rådgiver

Tlf: 21 09 52 50
Mob: 922 13 422
tt@utlandseiendom.no


 

Norge
Terje har bakgrunn fra Forsvaret, med 20 år som offiser i Hæren innen logistikk, forsyning og IT systemer, Blant annet leder for Hærens Brukerstøtte senter ved Hærens Forvaltningsskole på Fredriksten festning og leder for Hærens programvaresenter på Kolsås.

Han var i 2004 med å starte selskapet Alanyahus, som er vår tyrkiske partner og jobbet der til 2006. Han har bodd i Tyrkia.

Startet i Ring Eiendomsmegling Utland i 2006, først som eiendomsrådgiver og deretter som daglig leder.

Kjenner meget godt eiendomsmarkedene i Tyrkia, Italia, Frankrike og USA

Anne Marie Finstad
Eiendomsrådgiver

Tlf: 21 09 52 52
Mob: 934 34 439
amf@utlandseiendom.no
 

Norge
Anne Marie har bakgrunn fra reiselivet. Før hun begynte med boligsalg i utlandet arbeidet hun 21 år i Star Tour, de siste sju årene som driftssjef.

Hun har bodd tre år i utlandet, blant annet i Spania, Hellas og USA, og kjenner derfor disse landene godt. Anne Marie har også jobbet med eiendom i Tyrkia og Italia i mange år.
 

I januar 2005 var hun med å starte Ring sin Utenlandsavdeling, og har siden dette jobbet  boligsalg i utlandet.

Sigurd Henna
Siviløkonom MBA
Spania Alicante

 

Spania. Alicante
Sigurd er norsk og har en MBA i økonomi fra Tyskland. Han har mange års erfaring fra oljesektoren.

Sigurd er salgssjef i Camarsol, og som regel den som tar deg ut for å se på eiendommer. Ingen har bedre kunnskap om områdene, prosjektene og utbyggerne enn han. Sigurd er en god og ærlig veileder. Han vil gi deg råd, - også om hva du ikke skal kjøpe og hvorfor.

Patricia Henna
Administrativ leder
Spania Alicante


 

Spania, Alicante
Patricia kommer opprinnelig fra Mexico, men har bodd mange år i Norge og er norsk statsborger. Patricia har spesialisert seg på alle de juridiske aspekter ved et eiendomskjøp.

Hun er administrativ leder i Camarsol, og den som vil bistå deg hos notarius når du overtar din eiendom. Dette innebærer å kvalitetssikre alle dokumenter i forbindelse med overdragelsen, og holde deg oppdatert og informert om prosessen. 

 

Mercedes Garcia Selles
Administrasjon 
Spania Alicante

 

Spania. Alicante 
Mercedes er født og oppvokst i Elche. Hennes kompetanse innen finans og bank i Spania er en stor ressurs.

Mercedes er ansvarlig for all dokumentasjon og formelle papirene, og tar seg av alt fra NIE (spanske personnummer), til selvangivelse og forsikring.

 

Daniella Henna
Markedssjef
Spania Alicante

Spania. Alicante
Daniela er norsk, og utdannet sosialantropolog, med erfaring fra i internasjonale medier og kommunikasjon.

Daniela er markedssjef og administrerer nettsider og markedsføringsaktiviteter i tillegg til å hjelpe våre kunder.

Andrea Lombardoni
Sales manager
Italia Bergamo/Liguria

 

Italia Bergamo/Liguria
Andrea - er italiensk statsborger, snakker flytende engelsk. Ansvarlig for visninger og alt som har med overtagelser, dokumentasjon og formelle forhold relatert til eiendomshandel.

Elisa 
Sekretær 
Italia, Bergamo/Liguria


 

Italia, Bergamo og Liguria 
Elisa jobber som sekretær på kontoret i Bergamo. Hun organiserer markedsmateriale og bistår med booking av visninger og regisrering av dokumenter. Hun behersker italiensk og engelsk.

 

Bjørn Tandberg 
Eiendomsrådgiver 
Hellas

 

 Hellas og Thailand 

Bjørn har økonomisk bakgrunn, har også eid og drevet eiendomsmeglerforretning i Oslo tidligere, (Hugo Eid AS). Han har erfaring fra eiendomssalg i Hellas siden 2007.

Karl Gustav Eilertsen
Eiendomsrådgiver
Hellas/Kreta 

Hellas Kreta
Karl Gustav Eilertsen (Kalle) er utdannet ingeniør og har jobbet i oljebransjen, Kværner i 23 år. Han flyttet til Kreta rundt år 2000 og startet opp med eiendomsformidling i området rundt Rethymnon.

I tillegg til å bistå våre kunder ved visning og gjennom kjøpsprosessen, bistår Kretaestate også med innhenting av anbud fra alt fra arkitekt til håndtverkere i forbindelse med renoveringsarbeider for de som kjøper et av våre spennende oppussingsobjekt.

 

Enver Vural
Manager
Tyrkia

 

 Tyrkia, Alanya, Mahmutlar, Side og Belek 

Enver er tyrkisk statsborger, statsautorisert eiendomsmegler og snakker flyttende engelsk og noe norsk. Ansvarlig for visninger, salg, utvelgelse av prosjekter, kvalitetskontroll og avtaler med utbyggere og selgere.

 

Özlem Yousseinof
Megler
Tyrkia


 

 Tyrkia, Alanya, Mahmutlar, Side og Belek 

Özlem og er tyrkisk, men født og oppvokst i Sverige. Hun har 6 års erfaring innenfor bransjen, og da på det norske markedet. I tillegg har hun også tyrkisk eiendomsmeglersertifikat. Özlem snakker flytende svensk, engelsk, tyrkisk samt en del norsk

 

Berit Pettersen 
Eiendomsrådgiver 
Spania Costa Blanca nord

.Spania Costa Blanca nord 

Berit er ansvarlig for salg og bistand/rådgivning på Costa Blanca nord. Hun behersker spansk og engelsk.

 

Cristophe Sylvere
Eiendomsrådgiver 
Spania Costa Blanca nord

 Spania Costa Blanca norda 

Cristophe jobber med visning og salg på Costa Blanca nord. Han behersker spansk, fransk og engelsk.

 

Birute Bilinskaite
Marketing Manager 
Italia, Calabria

Italia, Calabria 
Birute er italiensk statsborger som snakker flytende engelsk. Hun er ansvarlig for markedsføring, kundeveiledning, og after sale. Gir også bistand ved kjøp av møbler og annet innbo

Richard E Hazel 
Consultant 

Italia, Calabria 


 

 Italia, Calabria 

Richard er ansvarlig for visninger og kundeveiledning i Calabria. Han jobber også med aftersale, utleie og house care. Han behersker Italiensk og engelsk.

 

Elisabeth Vervik 
Eiendomsrådgiver
Ibiza

 

 Ibiza 

Elisabet Vervik har ansvar for visninger og salg av boliger på Ibiza. Hun har bakgrunn som koordinator i Helikopter Service, og som produsent og regissør i radio og TV produksjoner. For 13 år siden bosatte hun seg på Ibiza, og kjenner derfor øya godt. Elisabet Vervik prater flytende engelsk og spansk

 

Eivind Haddeland 
Markedsansvarlig
Den dominikanske republikk

 


 

 Den dominikanske republikk

Eivind er markedsansvarlig for Residencial Casa Linda i Norge og har selv kjøpt en villa for utleie. Han har hatt seilbåt i Karibia i flere år og har latt seg fascinere av Den dominikanske republikk. Eivind er utdannet siviløkonom, har vært daglig leder i Norsk Privatøkonomi og vært forretningskonsulent i PwC. Eivind pendler mellom Norge og Den dominikanske republikk og har kontor i Kristiansand. 

 

 

 

 

Birgit Klafstadbakken
Eiendomsrådgiver
Florida, Orlando

 

Florida, Orlando
Birgit er lisensiert Realtor i Florida. Hun er eiendomsrådgiver og organiserer visninger. Hun bidrar også med tjenestene: aftersale, utleie og house care. Hun hjelper også til med dokumenter og lån i USA.

Philippa (Pip) Liddell
Realtor
Florida, Orlando


 

Florida, Orlando
Pip - opprinnelig fra UK, hun jobber med visninger, salg og markedsføring i Florida, med hovedfokus på Orlando. Hun er lisensiert Realtor

 

Anita Siggerud 
Eiendomsrådgiver 
Costa del Sol

 

Anita Siggerud er fra Stjørdal i Trøndelag, og har bodd i Mijas kommune på Solkysten siden 2001. Hun har bakgrunn fra reiselivet hvor hun drev et reisebyrå og servicekontor for skandinaviske kunder. Siden 2010 har hun drevet med salg av eiendom på Costa del Sol. 

Anita samarbeider med alle eiendomsmeglere på Solkysten fra Torremolinos til Manilva.  Hun er knyttet til en meglerdatabase hvor hun har tilgang til alt som er til salgs på Solkysten.  Siden alle boliger på markedet finnes i denne databasen, kan hun bistå med kjøp av alle boliger du som kunde måtte finne, også de som er presentert hos andre selskaper.    

Foruten norsk snakker Anita engelsk, spansk og tysk.