Tyrkia

Mange har funnet sitt paradis i dette gjestfrie landet, og kjøpt sin feriebolig der. Gjennom vår partner Alanyahus kan vi til enhver tid tilby mellom 800 og 1 000 boliger for salg langs den tyrkiske rivieraen.

Frankrike

Frankrike har et svært solrikt klima fra tidlig om våren og til langt ut på høsten. La deg friste av de mangfoldige tilbudene, det vakre landskapet og arkitekturen og Atlanterhavskystens milelange badestrender.

Hellas

Av alle folkeslag har grekerne drømt drømmen om livet best, skrev Goethe. Det er en sannhet i det. Man merker det med en gang man setter foten på gresk jord.

Spania

Spania har en spesiell plass i nordmenns hjerter. I en årrekke har ca 500 000 nordmenn besøkt Spania for kortere eller lengre tid – hvert år. Mange har også kjøpt eiendom i dette landet, som er et godt utviklet samfunn som kravstore nordboere vet å sette pris på.

Italia

fluconazol medicin

click apps.unece.org read
Nord i Italia har vi eiendommer i Liguria langs Den italienske riviera. I Bergamo ved den store innsjøen Lake Iseo med nye boliger i fjellsidene alle med havutsikt. I Syd-Italia har vi flotte resorter i Calabria.

USA

Vi selger ferieboliger i Florida - Orlando. Gjennom megler tilbyr vi nye og brukte boliger med svært god beliggenhet og gode utleiemuligheter. Tett ved Disney, Universal Studios, lukkede områder (resorts), alle fasiliteter.

Karibia

Strand, sol, blide mennesker, varmt klima og noen av verdens beste strender. Her finner du nye villaer til svært gode priser.

Utland eksklusiv

Vi har en stor portefølje med eksklusive eiendommer. Vi har plukket ut de flotteste eiendommene fra hvert av våre land og du finner alt samlet på en side.

Nye land kommer...