Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landHellasOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder vi selger eiendom

I samarbeid med Kretaestate selger vi eiendommer i Rethymnonregionen, både på nord- og sydkysten. Vi formidler også eiendommer Nord på Peloponnes, i områdene ved den Korintiske Golf på nordsiden, Attica samt Zakynthos og Kefalonia.

Beskrivelse av områdene

PELOPONNES (nord)
KORINTISKE GOLF /Sentral-Hellas
ATTICA
KEFALONIA
ZAKYNTHOS

Områdene strekker seg fra Attica med Athen som hovedsete i øst tvers Sentral-Hellas/ Nord Peloponnes samt øyene Zakynthos og Kefalonia. Dette er områder rike på kultur og historie. Foruten de mange historiske severdigheter Athen kan tilby, er det kort vei til både Delphi og Olimpia. Både nord og sør for Den korintiske golf er det høye fjell. Toppene rager opp i 2 500 meter, og her finner vi to av de største alpinanleggene i Hellas; Parnassos på nordsiden og Kalavrita på Peloponnes siden.

Nafpaktosområdet finner vi noen få kilometer fra den nye Rio Antiriobroen som går over Den korintiske golf og forbinder Pelopponnes med fastlandet. Monastiraki, Skaloma, Marathias, Sergoula og Glyfada er vakre landsbyer som du finner på rekke og rad mot øst fra Nafpaktos.

Kastro Killiniområdet danner starten på den 130 kilometer flotte kystlinjen ("Golden beach") sørover på Peloponnes' vestkyst. Killini ligger ca 60 kilometer fra Patras. Patras er Hellas' tredje største by med ca 250 000 innbyggere. Fra Killini går det blant annet båt over til Zakhyntos og til Kefalonia, som er populære ferieøyer.

Flere av disse områdene, bl. a. Nafpaktos og de pittoreske sjølandsbyene mot øst samt Akrata benyttes flittig av blant Athenerne som ferie ressorter. Det er lite som minner om turisme slik vi er vant til det på større charterdestinasjoner, og man finner fort "sitt sted" sammen med den trivelige lokalbefolkningen i dette områdene hvor tid, ro, stillhet og trygghet er hovedelementene i hverdagen

Kreta
Rethymnon er en større by på Kretas nordkyst. Et opphold i Rethymnon gir deg tilgang til en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv.
Byen har ca. 35 000 innbyggere og har den heldige kombinasjon mellom ekte badeferie og bylivets fasiliteter.

Rethymnon er utvilsomt en av Kretas beste feriebyer, med mange og allsidige muligheter. I selve Rethymnon by finnes f.eks. den gamle bydelen med smale gater og smug, hvor småbutikkene har stilt sine varer ute i det fri. Den lille venetianske fiskehavnen er en av Kretas vakreste, omkranset av restauranter med utsyn til de fargerike båtene. Bakover i byen og langs strandpromenaden finner du flere restauranter, barer og diskoteker. Rethymnon har også en utmerket bouzoukiklubb.

Når du besøker Rethymnon må du avlegge markedet et besøk. Hver torsdag samles torghandlere, tekstilselgere og andre kremmere på torget for å falby sine varer.
Tynne teltduker skygger for den stekende solen. Her kan du gjøre et kupp. Torgselgerne tilbyr alt fra grønnsaker, kjøtt og andre matvarer, til klær, duker og kjøkkenredskaper.
Av sportsaktiviteter kan du velge mellom windsurfing, tennis, dykking, styrketrening, aerobics og spaserturer eller sykling med terrengsykkel i områdene rundt byen. s
På utfluktsmenyen bør man velge turer til det minoiske palasset på Knossos (obligatorisk!!), det arkeologiske museet i Heraklion og til Samariaravinen.
Det finnes også tilbud om ulike båtturer, enten til nærliggende badestrender med innlagt underholdning og lunsj – eller den fire timers lange veien til vulkanøya Santorini.
Det er også en god ide å leie bil og ta egne turer rundt på øya, f.eks. til Chania, og opp i fjellene.

Rethymnon er bygget på restene av den gamle minoiske byen Rithimna, som hadde sin storhetstid fra det fjerde til tredje århundre f.Kr. Siden forfalt byen inntil den venetianske besettelsen av Kreta i 1210. I 1307 ble byen hovedsete for det venetianske styret, og fortet, eller Fortezza, ble bygd av venetianerne i midten av det 16. århundre som beskyttelse av byen mot tyrkiske angrep.

På sydkysten; tvers over på andre siden av øya for Rethymnon, ligger den idylliske lille badebyen Plakias.
Et perfekt feriested, med flott strand, koselig liten by, gode restauranter, spiseplasser, butikker hoteller og et par diskotek.
Flott landskap rundt og bak byen innbyr til utforsking av naturen og landsbyene rundt.