Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landHellasPartnere
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Partnere

Vår partner på Kreta er KRETAESTATE – gresk-norsk prosjektutviklingsselskap med kvalitet og seriøsitet i fokus.

Gjennom de får du de beste tilbudene direkte fra utbygger. Å benytte profesjonell hjelp ved investering på Kreta er en selvfølge. Det er ingen binding eller kontrakter med entreprenører og derfor kan du som kunde velge fritt etter ditt budsjett og behov. Du får full assistanse ved alle spørsmål om møblering, interiør og hvitevarer, uten ekstra kostnader. Vi tilbyr også hjelp med forsikring av din bolig.

Kretaestate eies av en nordmann bosatt i Rethymnon. Han samarbeider med flere av Kretas største entreprenører. Dette gjenspeiles i en god kombinasjon av gresk byggestil og tradisjonalisme, og norsk kvalitet og krav til komfort i design og utforming av prosjektene deres. I tillegg har vi forbindelse med et selskap som driver komplett utleieservice, ettersyn og kontroll av eiendommene. De kan tilby vask av eleiligheten, vedlikehold av basseng, tilsyn av grøntområder m.m. De tar også skriving av gresk selvangivelse. Hele prosessen skal være enkel, trygg og oversiktlig. 

Vi formidler også eiendommer Nord på Peloponnes, i områdene ved den Korintiske Golf på nordsiden, Attica samt Zakynthos og Kefalonia, kontakt oss for mer informasjon.