Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landKaribiaKjøpsprosessen
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Kjøpsprosessen trinn for trinn:

Avtal en visningstur!

Du vil bli vist rundt på området av markedsansvarlig i Norge Eivind Haddeland eller vår lokale representant Camilla Maartmann. Det er rundt 220 ferdige villaer av alle typer, slik at du kan få se hvordan modellene ser ut i virkeligheten. Tomtene inngår i prisen, og er tilpasset størrelsen på villamodellene.

Når du finner en tomt du liker og en modell som passer for ditt behov, reserverer du tomten gjennom en avtale, ”Agreement of reserving a lot". I dokumentet beskrives tomt, villa og plantegninger mm. Avtalen beskriver også vedtekter og reguleringer. 3D-visualiseringer vedlegges.

Avtalen signeres og sendes til eiendomsadvokat, som også er oppgjørsansvarlig.

Det koster 15 000 USD å reservere en tomt. Dette er første delbetaling på villaen. Oppgjør for reservasjon av tomten overføres til eiendomsadvokatens klientkonto. Reservasjonen gjeler for 12 måneder og man må starte byggingen innen den tid. Dette for å sikre at hele område blir ferdig utbygd innen rimelig tid og roen kan senke seg i nabolaget. 

Eiendomsadvokaten klargjør en kjøpskontrakt «Purchase-sales agreement», i samarbeid med partene, der alle detaljer for kjøkken, bad, basseng m.m. beskrives og bestemmes.

En fast betalingsplan skal følges, med delbetalinger til klientkonto i takt med fremdriften i villabyggingen. Villaen din vil stå klar innen 3-4 måneder, avhengig av hvilke planløsninger du har valgt, tilvalg og individuelle løsninger mm.
Når den siste betalingen er mottatt, overtar du nøklene. Et gitt beløp blir stående på klientkonto til skjøtet er endelig overført til ditt navn og som sikkerhet i garantiperioden.

Finansiering
Gjennom utbygger kan vi tilby toppfinansiering på inntil 40 % av kjøpesummen. En slik finansiering vil normalt forutsette at villaen skal inngå i utleieprogrammet til Residencial Casa Linda, slik at de vet at det vil komme inntekter til å betjene lånet. Detaljer rundt dette vil bli avtalt individuelt og inngå som en del av kjøpekontrakten. Ta kontakt for mer informasjon om dette.