Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaProspekter
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Costa Blanca sør, Los Estanos (brukt); Toppleilighet med utsikt!

Bilder CAM100232

 

Spania har en spesiell plass i nordmenns hjerter. Våre partnere gir deg det gode utvalget

Kontaktinformasjon

Utlandseiendom

Telefon: 40 00 70 50
Epost: info@utlandseiendom.no

Prisinformasjon:

Prisantydning: 149.000 EUR

Informasjon:

Adresse: Los Estanos, Guardamar del Segura
Boligtype: Leilighet
Beliggenhet: Ved sjøen
Soverom: 3

Referanse:

CAM10232

Innhold

Toppleilighet med flott utsikt!

Første etasje: Stue, kjøkken, to soverom og et bad med badekar. Her kan du leve komfortabelt med alt du trenger på en flate. 

Andre etasje: Et soverom og et bad med dusj og tilgang til den romslige takterrassen hvor du kan nyte den vakre utsikten.

Leiligheten selges fullt møblert med hvitevarer. Den har innebygde garderober i alle soverommene, gulvvarme i stuen og på badene, og oppbevaringsrom med hvite aluminiumsdører på takterrassen. Her kan du lagre solsenger, puter, med mer. 

Beliggenhet

Los Estanos & El Eden
Los Estanos og Eden er to koselige boligområder like utenfor Guardamar del Segura. De ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur - og sykkelstier.
I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og en liten matbutikk.
Estanos ligger bare halvannen km fra stranden! Guardamar by dens praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Anlegget er populært på grunn av sin beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estanos er også kjent for å ha et meget bra sosialt miljø, - det er mange skandinaver som bor her året rundt. Det er derfor perfekt for de som ser etter et sted å tilbringe mer enn bare noen ferieuker hvert år. 


Guardamar del Segura
Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Santa Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.
Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og en fredet pinjeskog som gir byen sin unike sjarm; Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.
Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som tiltrekker seg besøkende fra hele kysten. 

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser for barn.

Avstand til Alicante flyplass er 33 km. Til San Xavier flyplass i Murcia er det 43 km. 

Generelt

Beregn ca 13 % i omkostninger på oppgitt kjøpesummen. Dette dekker skatt til den spanske stat på 10, og omkostninger i forbindelse med overdragelsen av skjøtet. Vår partner bistår deg under denne prosessen. 

Standard

Boligen holder god standard.