Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaProspekter
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Costa Blanca sør, Torrevieja; Nye luksuriøse leiligheter og villaer med utsikt!

Bilder NEW113-114

 

Spania har en spesiell plass i nordmenns hjerter. Våre partnere gir deg det gode utvalget

Kontaktinformasjon

Utlandseiendom

Telefon: 40 00 70 50
Epost: info@utlandseiendom.no

Prisinformasjon:

Prisantydning: 169.900 EUR

Informasjon:

Adresse: Torrevieja
Boligtype: Leilighet
Beliggenhet: Ved sjøen
Soverom: 2
Boligareal: 113-170
Byggeår: 2018

Referanse:

NEW113-14

Innhold

Leiligheter

Leilighetene er moderne og lyse og har to soverom og to bad. Stue og spisestue er romslig og åpent mot et stilig moderne kjøkken. Man har mulighet for å legge til et tredje soverom om man ønsker.
Leilighetene i første etasje har store terrasser både foran og bak og prisene starter på 169 900 euro.  

Toppetasjesleilighetene har en stor takterrasse på 74 kvm med spektakulær utsikt og prisene på disse starter på 179.900 euro. 

En privat innendørs parkeringsplass er inkludert i prisen.

Eneboliger

Villaene består av tre store soverom, tre bad, stor og lys stue og spisestue, moderne åpen kjøkkenløsning, terrasse, hage, solarium, kjeller med garasje og i hagen et privat svømmebasseng.

I første etasje er det en gang inn til stue og spisestue med store glassdører ut til patio/basseng/hageområde. Det er et åpent kjøkken og et gjestetoalett, samt et stort soverom med en-suite bad.
I andre etasje er det to soverom med et stort bad og utgang til solarium. Prisene på villaene starter på 299 900 euro. 

Laguna Beach Resort ligger i Los Balcones, som er et rolig og naturskjønt område rett utenfor Torrevieja by. Innen gangavstand har du flere fasiliteter som restauranter, butikker og et kommersielt sentrum med et hotell.

Generelt om prospektet

Laguna Beach Resort er et eksklusivt boligkompleks som ligger rett ved naturparken La Mata og Torrevieja, med spektakulær utsikt over den rosa lagunen og Middelhavet. 
Dette luksuriøse boligområdet består av 24 villaer og 64 moderne leiligheter med felles hageområde og et stort basseng, chillout-område og barneområde. 

Beliggenhet

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.
Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.
Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.
Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.
Torrevieja er et bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidegatene eller på utendørsmarkedene.

Avstand til Alicante flyplass er 42 km og til San Xavier Lufthavn i Murcia er det 34 km.

Generelt

Omkostninger kommer i tillegg. Du må beregna ca 10 % i skatt til den spanske stat, og ca 3 % i stempelavgift hos notarius for skjøtet og oppføring av boligen på ny eier. Totalt 13 % som kommer i tillegg til kjøpesum.

Vår norske partner på Costa Blanca vil bistå under hele denne prosessen. De har også en utstrakt ettersalgsservice som alle våre kunder benytter seg av. Der kan du få hjelp til alt fra bestilling av tannlegetime, til utfylling av spansk selvangivelse.

Standard

Både leilighetene og villaene vil holde meget høy standard.