Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemPersonvern
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

13/5-2018: SIDEN ER UNDER OPPDATERING OG HAR NOE MANGELFULLT INNHOLD

Utlandseiendom tar personvern svært alvorlig og vi forholder oss til EUs personvernforordning. Vi har full åpenhet rundt bedriftens databehandling.

Personvernreglene er laget for å hjelpe deg med å forstå hvilken informasjon vi lagrer, hvorfor vi tar vare på den, og hvordan du kan få innsyn og slettet informasjonen.

Utlandseiendom lagrer kun den informasjonen du selv har oppgitt til oss. Vi innhenter ingen ekstra informasjon fra andre kilder.

Vårt kundeoppfølgingssystem er levert av 24sevenoffice.com. Der lagrer vi dine henvendelser, spørsmål du har hatt og svarene vi har gitt deg. Vi tar vare på din kontaktinformasjon som du i dialog med oss, selv har oppgitt. Vanligivs er dette: Navn, e-post og telefonnummer. Vi oppbevarer informasjonen for å kunne bistå deg på best mulig måte før, under og etter et kjøp av feriebolig i utlandet. Våre partnere i utlandet har ikke tilgang til vårt kundesystem. Hvis du skal på visning vil vår partner få oversendt din kontaktinformasjon og hva du ønsker å se.

Vi bruker systemet Mailchimp til å sende ut markedsføringsmateriale fra oss til deg. I Mailchimp lagrer vi kun navn og e-post adresse.