Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre land
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Nord i Italia har vi eiendommer i Liguria langs Den italienske riviera. I Bergamo ved den store innsjøen Lake Iseo med nye boliger i fjellsidene alle med havutsikt. I Syd-Italia har vi flotte resorter i Calabria.

I Spania tilbyr vi boliger på Costa Blanca. I sør mellom Alicante og Mar Menor, og i nord på Cumbre del Sol. Costa del Sol tiltrekker seg mange nordmenn. Vi har boliger sør og vest for Malaga flyplass, i områdene fra Torremolinos til Estepona i Valencia ved Gandia.

Vi selger ferieboliger i Florida - Orlando. Gjennom megler tilbyr vi nye og brukte boliger med svært god beliggenhet og gode utleiemuligheter. Tett ved Disney, Universal Studios, lukkede områder (resorts), alle fasiliteter.

Av alle folkeslag har grekerne drømt drømmen om livet best, skrev Goethe. Det er en sannhet i det. Man merker det med en gang man setter foten på gresk jord.

Frankrike har et svært solrikt klima fra tidlig om våren og til langt ut på høsten. La deg friste av de mangfoldige tilbudene, det vakre landskapet og arkitekturen og Atlanterhavskystens milelange badestrender.

Mange har funnet sitt paradis i dette gjestfrie landet, og kjøpt sin feriebolig der. Gjennom vår partner Alanyahus kan vi til enhver tid tilby mellom 800 og 1 000 boliger for salg langs den tyrkiske rivieraen.

Vi har en stor portefølje med eksklusive eiendommer. Vi har plukket ut de flotteste eiendommene fra hvert av våre land og du finner alt samlet på en side.