Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landFrankrikeKostnadsnivå
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Kostnadsnivå

Levekostnadene langs rivieraen er som i en europeisk by. Du finner alle prisnvivåer.

Landets økonomi
Frankrike er den fjerde største industrinasjonen i verden. Landet er ledende i Europa når det gjelder teknisk industri og forskning som for eksempel tog, fly, våpen, satellitter og medisinsk utstyr. BNP: 1 648 milliarder Euro (2005) BNP vekstrate: 1,4% (2005), 2.25% (anslag 2006) BNP per innbygger: 26 200 Euro (2005) Arbeidsledighet: 9,5% (desember 2005).
Frankrike er et av de landene Norge har desidert størst utenrikshandel med, som vårt 4. største eksportmarked medregnet olje og gass, og vår 8. største leverandørnasjon.
Til sammen gjør dette Frankrike til Norges 5. største handelspartner.

Investering, prisstigning, EU, ant nordmenn kjøpt, trender etc. Nordmenn har i mange år kjøpt feriebolig i Frankrike. Eiendomsmarkedet er stabilt og regnes som svært trygt investeringsmessig. I tillegg har Frankrike en lovgivning og et Notar system som beskytter kjøperen svært godt. Utbyggingen er kontrollert og regulert av myndighetene og antall nye enheter begrenses. Dette gjør at prisnivået er relativt høyt og etterspørselen er større enn tilbudet.