Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landFrankrikeOm Frankrike
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Om Frankrike

La deg friste av et av de beste kjøkken i verden og benytt deg av alle shoppingmulighetene. Frankrikes mange museer, små cafeer, flotte reastauranter og severdigheter kan bli ditt nærområde.

Historie
Frankrike har en lang og svært spennende historie og det er lett å drømme seg tilbake når man vandrer blant historiske bygninger og severdigheter. Gallia ble en del av Rom 50 år før Kristus. Vi har hørt historien om Karl den store som omkring 800 gjorde Frankrike til et mektig rike, kriger med England på 1100-tallet og den kjente hundreårskrigen mot England 1337—1453, Historiske storheter som Henrik 4, Ludvig 14, og ikke minst Napoleon gjorde Frankrike til en av Europas ledende stater. Vekselvis kongedømme, keiserdømme og republikker gjennom historien har satt sitt preg på både kultur, kunst og arkitektur i landet. Frankrikes befolkning har alltid hatt sterke meninger og landet har hatt utallige regjeringsskifter og revolusjoner. Frankrike har i nyere tid vært en pådriver innen samarbeid i Europa.

Geografi /Tidsforskjell
Landet har de storslåtte sørfranske alpene, landsbyer, storbyer med mange severdigheter og ikke minst den eksotiske rivieraen med palmer, subtropisk vegetasjon og hvite strender hvor vi tilbyr deg din drømmebolig.
Frankrike har ca. 60 millioner innbyggere.

Det er ingen tidsforskjell når man drar til Frankrike.

Turisme
Fra hele verden strømmer det millioner av turister til Frankrike, fristet av de mangfoldige tilbudene, fascinerte av det vakre middelhavslandskapet og arkitekturen.
Atlanterhavskystens milelange badestrender, både små og store – i tillegg til solen og livsstilen, som er en attraksjon i seg selv.

Generell infrastruktur
Infrastrukturen i Frankrike er moderne og god, transportnettet er meget godt, buss og tog samt fly mulighetene er veldig bra.

Landets styringsform, religion
Frankrike er republikk og hele 90% er katolikker.

Praktisk informasjon språk / konsulat / ambassade / valuta
Det offisielle språket er fransk. Franskmenn har i den senere tid blitt flinkere til å snakke engelsk, men ikke alle franskmenn ønsker å bruke sine kunnskaper. I tillegg er spansk mye utbredt i sør,

Visum: Nordmenn som skal besøke Frankrike, behøver ikke visum for å oppholde seg i landet i inntil 90 dager. Du trenger heller ikke ha med pass selv om dette anbefales, da passet er det eneste internasjonale godkjente identitetsbevis for norske statsborgere i utlandet.

Norsk ambassade:
Ambassade Rojale de Norvège,
28 rue Bayard,
F-75008 Paris
Tel.: +33-1-53 67 04 00, Faks : +33-1-53 67 04 40

Valuta:
Euro. Klikk på denne linken for å se dagens valutakurserr i den norske bank.