Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landFrankrikeOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder

Vårt fokusområde innenfor salg av eiendom ligger mellom Monaco og Mandelieu, medregnet Vence, Valbonne, Grasse og Mougins, men vi har også til salgs boliger i nye byggeprosjekter fra Menton til St. Tropez.

Områder vi selger eiendom


Antibes – Juan les Pins
Et flott område med nydelige strender, mange historiske steder, gamle slott og blant annet det kjente Picasso museumet. Nordmenn er svært begeistret for området og eiendommene er mange. Den flotte gamlebyen langs sjøkanten har mange små gater med restauranter, butikker av alle typer.

Cannes
Cannes er kjent som den Franske Rivieras ”hot-spot”, den berømte Internasjonale Film Festivalen og luksuriøse hotellene, bilene, enorme yachtene, strendene og glamorøse stjerner som kommer hit. Kjøp deg en Rolls-Royce fra den lokale forhandleren og velg blant det beste av juvelbutikker, merkeklær og kunst. Cannes er også et ferieparadis med krystallklart blått vann og deilig varm temperatur.

Valbonne
Valbonne er parfymeindustriens hovedstad. Stedet er også kjent for den flotte katedralen og museet for kunst og historie; ”Art and History of Provence Museum”. Valbonne har en rekke luksus villaer og flotte leiligheter. Du finner middelalder bygninger, flotte restauranter og butikker. Et mindre shopping senter ligger vest for landsbyen.

Juan-les-Pins
Juan Les Pins ligger 22 km vest for Nice, en drøy mil før man kommer til Cannes. Miljøet i den tidligere fiskerlandsbyen er livlig, og de hvite sandstrendene regnes som de beste på Côte de Azur, den franske rivieraen. I Juan les Pins foregår mye av det sydende livet rundt den fine sandstranden. De små restaurantene og barene, som ligger på rekke og rad, har åpent til langt ut på morgenkvisten.

Villefranche sur mer
Villefranche sur Mer er et utmerket sted for ferie. Dette er stedet for ro og fred.
Her kan du bade i Middelhavet, spise på en rekke fine restauranter, du kan rusle ned til bakeren om morgenen og kjøpe varme rundstykker, du kan sitte på kaipromenaden og se fiskerne komme inn med dagens fangst.
Byen er svært vakker og det er kort vei til Nice og Monaco, bare 10 til 15 minutter med bil.

Menton
Er en av de mindre byene langs den franske rivierakysten. Den har et lavere tempo enn de mer berømte naboene Monte Carlo, Nice og Cannes, samtidig som Menton er kjent for å ha flere soldager og høyere vintertemperatur enn noe annet sted langs Rivierakysten.
Fjellene bak byen viser seg å dufte av ville urter hvis man vil bruke litt energi. For de mer nytelsessyke er gamlebyen og de lange strendene akkurat så late og innbydende som man forventer.
Menton er den siste franske byen før Italia.

Nice
Nice er et av verdens mest populære reisemål, bare slått av Paris. Den Franske Riviera er kjent for sine hvite sandstrender, strandpromenader, båtliv, shopping, kafeer, restauranter, barer og utesteder. Nice er også et perfekt utgangspunkt for reiser rundt i Sør-Frankrike og Cote d'Azur. Med leiebil kan du komme deg lett og greit frem til det beste Rivieraen har å tilby.

Saint Raphael
Saint-Raphaël er byen for båtentusiaster og inneholder bl.a. et marine-arkeologisk museum. Byen er omgitt av de kjente, røde fjellene Esterel Mountains.