Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landHellasOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder vi selger eiendom

I samarbeid med Euroland Crete selger vi eiendommer i Rethymnonregionen, både på nord- og sydkysten. 

Beskrivelse av områdene

Kreta
Chania er nest største by på Kretas nordkyst. Et opphold i Chania gir deg tilgang til en vakker og langstrakt strand, en rik historie og et sjarmerende hverdagsliv.

Byen har ca. 55 000 innbyggere og har den heldige kombinasjon mellom ekte badeferie og bylivets fasiliteter.

Chania er utvilsomt en av Kretas beste feriebyer, med mange og allsidige muligheter. I selve Chania by finnes f.eks. den gamle bydelen med smale gater og smug, hvor småbutikkene har stilt sine varer ute i det fri. Den lille venetianske fiskehavnen er en av Kretas vakreste, omkranset av restauranter med utsyn til de fargerike båtene. Bakover i byen og langs strandpromenaden finner du flere restauranter, barer og diskoteker. Chania har også en utmerket bouzoukiklubb.

Når du besøker Chania må du avlegge markedet et besøk. Ukentlig  samles torghandlere, tekstilselgere og andre kremmere på torget for å falby sine varer. Tynne teltduker skygger for den stekende solen. Her kan du gjøre et kupp. Torgselgerne tilbyr alt fra grønnsaker, kjøtt og andre matvarer, til klær, duker og kjøkkenredskaper.

Av sportsaktiviteter kan du velge mellom windsurfing, tennis, dykking, styrketrening, aerobics og spaserturer eller sykling med terrengsykkel i områdene rundt byen. 


På utfluktsmenyen bør man velge turer til det minoiske palasset på Knossos (obligatorisk!!), det arkeologiske museet i Heraklion og til Samariaravinen.

Det finnes også tilbud om ulike båtturer, enten til nærliggende badestrender med innlagt underholdning og lunsj – eller om dui vil dra litt lenger kan du ta katamaranen til vulkanøya Santorini.

Det er også en god ide å leie bil og ta egne turer rundt på øya, f.eks. til Rethymnon, og opp i fjellene.

På sydkysten; tvers over på andre siden av øya for Chania, ligger den idylliske lille badebyen Elafonisos. 

Et perfekt feriested, med flott strand, koselig liten by, gode restauranter, spiseplasser, butikker hoteller og et par diskotek.
Flott landskap rundt og bak byen innbyr til utforsking av naturen og landsbyene rundt.