Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landItaliaOmråder
 • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
 • Gratis og uforpliktende informasjon
 • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
 • Tlf: 40 00 70 50
 • 9-16 mandag-fredag
 • info@utlandseiendom.no
 • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder vi selger eiendom

Via vår partner Avrai Leisure tilbyr vi eiendom i Lombardia, Bergamo ved Lake Iseo og i tillegg på Den italienske riviera i området Liguria syd for Genova.

Syd-Italia, Calabria dekkes av vår partner Windrush Alliance. Våre eiendommer ligger på den nordlige kysten av Calabria i området rundt Pizzo og Tropea, hvor kystlinjen er vestvendt og har fantastiske solnedganger!

I Marcheprovinsen på Italias østkyst mot Adriaterhavet, samarbeider vi med Nordin Properties. 

Lombarida - Bergamo - Lake Iseo :

Ved Lake Iseo har vi flere nye anlegg på flere sider av sjøen. Riva di Solto, Parzanica, Tavernola og Sale Marasino for å nevne noen. Småbyene har alle et utvalg av butikker, banker og supermarked.

Det fines flere flotte badeplasser langs sjøen og vakre gamle byer som Iseo, Sarnico, Lovere etc. Byene har mye å tilby hele året.

Andre tilbud og aktiviteter:

 • Franciacorta: ligger en drøy halvtimes kjøring unna. Her produseres noen av landets beste viner. Både røde og hvite. Mer informasjon.
   
 • 5 skiområder innen en radius på 1 time og 20 minutter fra Anfiteatro.
   
 • Bergamos gamle bydel. Et svært populært sted å besøke bare 35 minutters kjøring fra Iseosjøen.
   
 • Iseosjøeno ligger med flere av de kjente kunstbyene landet kan tilby innen kjøreavstand.
  Venezia (3 timer),
  Verona (1,5 time),
  Firenze (3 timer og 15 minutter),
  Cremona, Mantova Padova (2 timer),
  Milan “motebyen” (1 time og 15 minutter).
   
 • Andre sportssteder i området er:
  - St Moritz 155 km
  - Cortina 376 km
  - Zermatt 300 km
  - Madonna di Campiglio 143 km
  - Bormio 118 km
   
 • Trentino Alto Adige er et annet populært sted som man lett kan nå. Her finnes et stort utvalg aktiviteter for både vinter og sommer.
   
 • Bergamo har en prestisjefyllt golfklubb, 10 minutter fra byen Albenza. http://www.golfbergamo.it/
   
 • Franciacorta har også en golfklubb (http://www.franciacortagolfclub.it/)

Genova - Pietra Ligure - Den italienske riviera:

Området har mange landsbyer med åpent landskap mot mot havet og fjellene rundt.
Området innbyr til ro og fred, men har også mange muligheter for friluftsliv, klatring, mountain biking og fjellturer. I nærområdet finner du Lake Osigla med helårs fiskemuligheter, Garland Golf Course og flere staller og ridemuligheter i Loano. Ligurias kystlinje er frodig og vakker og kjent for sitt krystallblå vann.

Du reiser lettest til Liguria via Nice i Frankrike. Derfra er det 1,5 time på gode veier, eller du kan ta toget. 

Marche - Lille Toscana - på Italias østkyst:

Grønne åser med vingårder og olivenlunder, små steinlandsbyer fra middelalderen, 20 mil med langgrunne sandstrender og de vakre Sibillinifjellene som ligger på grensen mellom provinsene Marche og Umbria. Lilleputtstaten San Marino ligger i nordenden av Marche, og du kan kjøre til vakre Firenze på tre timer, (24 mil). Provinsen kalles Lille Toscana. Landskapet er like vakkert som det mer kjente Toscana, men prisene er lavere her og det er mindre turister. 

Vi har et rikt utvalg av brukte boliger. Du kan velge mellom restaurerte townhouses i de mange små landsbyene, leiligheter ved sjøen eller inne i landet, landlige villaer, eller kanskje ditt eget bed and breakfast. Mulighetene er mange. 

Nærmeste internasjonale storflyplass er Roma, og dit er det 22 mil. Man kan også fly til Bologna og kjøre derfra, det er omtrent like langt.
Det går flere daglige flyavganger fra Milano til Ancona som er hovedstaden i Marche. Det er også mulig å benytte ekspressbuss fra Roma til Marche. 

Calabria lengst syd i Italia:
Calabria er provinsen som utgjør "tåen" av Italias "fot" og har lenge vært et meget populært turistmål. Det gode klimaet hele året rundt, det vakre landskapet og nærheten til sjøen har også gjort området svært attraktivt for ferieboligmarkedet. Det er større og mindre landsbyer i hele regionen.

De fleste av våre prosjekter ligger syd eller nord for kystbyene Pizzo og Tropea. 

For å komme til Calabria kan man fly til Sicilia. Avstanden fra Catania flyplass til Pizzo er 212 km. Man kan også fly til Bari i Puglia, vi a Riga. Avstand fra den flyplassen er 354 km.
Nærmeste flyplass til våre prosjekt er Lamezia Terme som ligger 30 - 40 km unna. Man kan fly til en av de større italienske byene og ta innenlandsfly derfra og hit.