Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landItaliaProspekter
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Marche, Ripatransone (brukt); Møblert townhouse i historisk bygg. Terrasse med havutsikt!

Bilder ref1822

 

Avrai Leisure er vår partner i Nord-Italia; Liguria, Lake Iseo og Lake Endine. Windrush Allinace er vår partner i Syd-Italia, Calabria. I Marcheprovinsen på Italias østkyst mot Adriaterhavet, samarbeider vi med Nordin Properties. 

Kontaktinformasjon

Utlandseiendom

Telefon: 40 00 70 50
Epost: info@utlandseiendom.no

Prisinformasjon:

Prisantydning: 270.000 EUR

Informasjon:

Adresse: Ripatransone, Marche
Boligtype: Townhouse
Beliggenhet: Innlandet
Soverom: 3
Boligareal: 130

Referanse:

ref1822_ripatransone

Innhold

Leiligheten ligger i andre og tredje etasje i en restaurert, historisk bygning i Ripatransone. Det er flere terasser med fantastisk utsikt over middelalderbyens mange vakre bygg, og landskapet rundt. Det er også utsikt til Adriaterhavet. 

Du kommer inn i bygningen gjennom en antikk tredør til en entre med buet tak. I andre etasje ligger det stue med utgang til en terrasse med utsikt over smågater og historiske bygg i nabolaget. Her er også hovedsoverommet, et bad, to lagerrom, kjøkken og spisestue. 

I tredje etasje er det to soverom med høy takhøyde og trebjelker i taket. Her er det også et bad. Utgang til en stor terrasse med havutsikt. 

I tillegg er det en klassisk cantina (lagerrom) i kjelleren som du kan komme til fra entreen, eller via egen inngang i bakgaten. 

Kjøkken og møbler inngår i prisen. 

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i sentrum av gamle Ripatransone, en velkjent middelaldersk "fjelltoppby" i den sørlige delen av Marche. Det er ca 15 minutter å kjøre ut til kysten, (avstanden er ca 13 km). Her finnes det flere vakre langgrunne strender.

Ripatransone har drøye 5 000 innbyggere. Butikker, barer, restauranter, apotek, banker, postkontor og andre servicetilbud ligger rett utenfor huset. Det er også et ukentlig marked her. To ganger i uken kommer fiskeren med timegammel fisk fra Adriaterhavet.

Byen tilbyr en rekke arrangementer gjennom hele året som konserter, teater, opera, kunstutstillinger og vinsmaking for å nevne noe.

Avstand til Ancona og Pescara flyplasser er ca 1 time. Til Roma og Bologna flyplasser ca 3 timer.

Generelt

Beregn ca 10 % i omkostninger på kjøpesummen på brukte boliger.

Dette inkluderer:
•Skatt: Man betaler 9 % av boligens ligningsverdi. Denne varierer med byggeår, og beliggenhet. På eldre hus i gamle byer kan ligningsverdien ligge så lavt som 25 % av salgsverdi. Nyere boliger noe høyere.
•Kommisjon til megler. 3,66%.
•Honorar til notarius, 1,5 - 2 % av kjøpesum.
•Oppretting av abonnement for gass, strøm og vann.

Standard

Leiligheten holder god standard.