Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder vi selger eiendom

Områdene vi selger i Spania; Costa Blancakysten strekker seg fra Denia i nord til Pilar de la Horadada hvor La Manga starter. Det er en strekning på 200 km. På Costa del Sol har vi valgt å konsentrere oss om kysten sør og vest for flyplassen, dvs området fra Torremolinos og vestover til Estepona. I tillegg har vi ett prosjekt i Valencia.

Fakta om Spania

Spania har 47 mill innbyggere og er Vest-Europas nest største land, etter Frankrike, og folketallet øker stadig. Fastlandet og øyene dekker et område på 504 880 km2. 
Hvert år bygges det over 500 000 nye boenheter – mer enn samlet utbygging i England og Frankrike.
Sysselsettingen i Spania fordeler seg på jordbruk 7 %, industri og anleggsvirksomhet 30 % og servicesektoren 62 %.

Spania etter Francos død i 1975 har vært kjennetegnet av rivende utvikling og landet fremstår i dag som et moderne europeisk samfunn med politisk stabilitet, trygg økonomi, godt utbygd infrastruktur m.m.
Kulturen er rik og byr på mange opplevelser av flott arkitektur, musikk og dans, et sunt og velsmakende kjøkken samt en uendelighet av historiske steder man kan besøke.
Folket er hyggelig og sikkerheten er høyt prioritert av spanske justismyndigheter og politi.

Costa Blanca
Nord for Alicante ligger tettsteder nordmenn har besøkt i mange år, med Benidorm, Denja og Altea som de mest kjente. Her er landskapet kupert, grønt og frodig.
Litt lenger syd finner vi slettelandet med områder som Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, og Villamartin med sine langstrakte strender, og et åpent og solrikt landskap.
Området er kåret til det beste sted å bo i hele verden av Verdens Helseorganisasjon! Hele Costa Blanca kan varte opp med alt hva Spania har å by på, er kjennetegnet av milevis med hvite strender og har i tillegg fjellområder hvor det er mulig å gå lange turer på gode og merkede stier uten å møte noen. Motsatsen er de mange markedene, som syder av liv, og hvor mangt kan kjøpes for en billig penge. Det arrangeres markeder hver dag i forskjellig byer og tettsteder i regionen. 

Costa del Sol
Solkysten er også godt kjent blant nordmenn. Området strekker seg fra Nerja i øst og helt ned til Gibralter. Kysten er kupert og frodig.