Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaPartnere
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Partnere

Utlandseiendoms samarbeidspartnere i Spania er Camarsol og Vapf som dekker Alicante / Costa Blanca.

På Costa del Sol samarbeider vi med Projects CDS.

Camarsol drives av en norskspansk familie som har vært bosatt i Spania i snart 20 år. De snakker alle flytende norsk og spansk. Camarsol Properties har høyt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring innen forretningsutvikling, kundebehandling og eiendomsomsetning i Spania. Deres kjennskap til området og de ulike byggeprosjektene er din garanti for et vellykket kjøp. Videre vil deres nettverk med fagpersoner innenfor bank, regnskap, juss, forsikring med mer, bidra til å hjelpe deg i etableringen. Camarsol har også en utstrakt ettersalgsservice. De ser det som viktig å beholde kontakten med deg som kunde, og være tilgjengelige etter etableringen og i ditt nye hverdagsliv på Costa Blanca. På kontoret i Guardamar bruker de mye tid på å snakke med kundene sine, svare på smått og stort og gi gode råd på veien. På denne måten søker de å få et godt og varig forhold til samtlige kunder som finner sin nye bolig gjennom dem

Vi kan tilby nye leiligheter og villaer med frapriser mange ikke lenger forbinder med Spania. Vår "kunden i fokus" strategi blir her fulgt godt opp av bl.a. lokalkjente nordmenn som selv bor i området. Derfor kan vi tilby deg som kunde god service både før, under og etter et eventuelt kjøp av bolig.

Vi er et selskap som guider deg som kunde trygt gjennom kjøpsprosessen fra reservasjon av ønsket eiendom, til du er ferdig hos Notarius Publicus og har fått gyldig skjøte på nettopp din eiendom.

Dette er viktig i et land som har en lang historie med svarte penger og i blant usikkerhet på om prosjekt gjennomføres som avtalt. Vi følger de lover og regler som gjelder i Spania. Våre partnere tilhører den nye generasjon spanske eiendomsselskaper som hilser EU's initiativ imot korrupsjon og svarte penger velkommen med glede.

VAPF har bygget boliger på Costa Blanca nord siden 1963, og er en av de største utbyggerne på denne delen av kysten. Boligene leveres med bankgaranti på alle innbetalte beløp, og kjøper følges tett opp med informasjon i byggeperioden dersom man kjøper en bolig som ikke er ferdig bygget.

Projects Costa del Sol selger eindommer på Costa del Sol, fra Malaga og hele veien vestover. Selskapet drives av en norsk dame, som bistår våre kunder under visning.