Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaProspekter
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Costa Blanca sør, Benijofar (brukt); Trivelig hus i middelhavsstil med saltvannsbasseng!

Bilder CAM10278

 

Spania har en spesiell plass i nordmenns hjerter. Våre partnere gir deg det gode utvalget

Kontaktinformasjon

Utlandseiendom

Telefon: 40 00 70 50
Epost: info@utlandseiendom.no

Prisinformasjon:

Prisantydning: 260.000 EUR

Informasjon:

Adresse: Benijofar
Boligtype: Enebolig
Beliggenhet: Innlandet
Soverom: 4
Boligareal: 124
Tomt: 411

Referanse:

CAM10278

Innhold

Hovedetasjen har stue med spisestue og utgang til balkong. Det er åpen løsning fra stuen til kjøkkenet. Soverom med utgang til terrassen og bassenget og et bad. 

Andre etasje har tre soverom og ett bad. Alle soverommene oppe har egne balkonger. 

Det er god plass til solsenger rundt saltvannsbassenget. Her er det også et overbygget område med benkeplass, en oppmurt grill, og kjøleskap. Her er det tilrettelagt for måltider ute. Ved hovedinngangen er det flere store frukttrær og en lagerbod, samt plass til å parkere en bil. 

Huset selges med møbler. Det er aircondition og varmesystem installert. 

Beliggenhet

Den lille perlen Benijofar ligger gjemt mellom appelsinlundene, bare et par kilometer innenlands fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidløse sjarm og tradisjoner på den ene siden, og sin vennlige velkomst til nykommere fra hele verden på den andre.
Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter. Her er det banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Det er gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kysten og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen. Her kan du nyte den varme atmosfæren som er typisk for en spansk pueblo. Byen har et levende fellesskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblohus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter med moderne design.

Avstand til Alicante flyplass er 37 km.

Generelt

Beregn ca 13 % i omkostninger på oppgitt kjøpesummen. Dette dekker skatt til den spanske stat på 10, og omkostninger i forbindelse med overdragelsen av skjøtet. Vår partner bistår deg under denne prosessen.

Vi har en video av denne boligen. Kontakt oss for å få link til den.

Standard

Boligen er i god stand.