Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landSpaniaVisningsturer
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Visningsturer

Kontakt oss for visninger

Vi legger opp individuelle visningsturer. Det vil si at du bruker tiden din til å se på den eller de prosjektene du finner interessante.
For at vi på beste måte skal kunne hjelpe deg å finne din bolig, trenger vi mest mulig informasjon om hva du er ute etter i forkant. Vi tenker da på størrelsen på bolig, om du har spesielle krav til beliggenhet, fasiliteter du vil at boligen skal ha og prisklasse.

Flytilbud fra Norge

Reisemåte chartertilbud / rutefly
Spania er enkelt å komme seg til for oss nordmenn, og de spanske Middelhavskystene ligger ca 4 timers flyreise fra Gardermoen.

Costa Blanca har to flyplasser. L Altet ligger omtrent midt på kysten ved Alicante by. Det ligger også en flyplass helt lengst sør på Costa Blanca i Murcia, - San Xavier flyplass. Man kjører fra flyplassen i Murcia til Alicante flyplass på en time. Derfra tar det ytterligere en time å kjøre til den nordligste enden av Costa Blanca. Det går direkteruter fra flere norske byer til begge flyplassene flere ganger i uken.

Flyplassen på Costa del Sol er Malaga flyplass. Flere direkteruter fra flere norske byer også hit.

Avstanden fra Malaga til Alicante er 475 km, og man vil derfor trenge mange dager dersom man ønsker å kombinere de to kystene.