Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landTyrkiaOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Områder

Den tyrkiske riviera - eller den turkise kyst som den også kalles - strekker seg fra Kas –Kalkan til Gazipasa.

Landskapet er variert, med de høye Taurusfjellene hvor det vokser store pinjetrær og edeltrær, og det turkise havet hvor du kan bade nesten hele året.

Langs hele kysten finner du fantastiske strender med klart blått hav - omgitt av pinjeskoger, oliven-, appelsin- og sitronlunder, palmetrær, avokadotrær og bananplantasjer - i tillegg til et rikt og variert plante- og dyreliv

Områder vi selger eiendom

Beskrivelse av områdene:

Side
Den gamle romerske byen Side ligger på en halvøy mellom to nydelige sandstrender. Stranden strekker seg ca. 10 km vestover, og mot øst fortsetter den mer eller mindre helt til Alanya.

Alanya

Alanya
Alanya er ”verdens største landsby”. Her finner du ”alt”. Alanya ligger ca. 1,5 time fra flyplassen. Øst og vest for Alanya ligger det innbydende turkise middelhavet med gyllne sandstrender. Disse utgjør, sammen med de storslåtte Taurusfjellene med sine pinjekledde åser, et landskap som nesten tar pusten fra deg.
Mesteparten av gamle Alanya ligger på halvøya som stikker ut i havet, deriblant den gamle Seldsjuk-borgen oppført av Alaadyn Keykubat på 1200-tallet. Det gamle festningsverket ligger som en krone på toppen av høyden, og strekker seg over 5 km og har 150 utkikkstårn. Rett nedenfor ligger den hyggelige havnen med Alanyas kjennemerke Kizil Kule – Det Røde tårn fra 1225. Langs havnen er det barer, tesalonger og restauranter. Under borgen, langs klippene, finnes det flere huler og grotter. Alanya sentrum er kjent for sitt natteliv - hvis man vil kan man holde det gående 24 timer i strekk - og sine meget gode shoppingmuligheter. I Alanya er det mer enn 50 apotek, 360 gullsmeder, 230 skinnbutikker, 750 barer og restauranter og 164 dagligvarebutikker. I tillegg finnes store supermarkeder, 36 internett kafeer og 5 sykehus. Av disse er det et statlig, et universitetssykehus og 3 private. Sykehusene aksepterer reiseforsikringer.

Oba, Kestel og Mahmutlar er områder i Alanya-regionen. Vi har mange leiligheter i disse områdene.