Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landTyrkiaProspekter
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Alanya, Avsallar: Meget rimelig leilighet selges fullt møblert i moderne anlegg!

Bilder 49 000_avsallar

 

Gjennom vår partner Alanyahus kan vi til enhver tid tilby mellom 800 og 1 000 boliger for salg langs den tyrkiske rivieraen.

Kontaktinformasjon

Utlandseiendom

Telefon: 40 00 70 50
Epost: info@utlandseiendom.no

Prisinformasjon:

Prisantydning: 49.000 EUR

Informasjon:

Adresse: Crown City, Avsallar
Boligtype: Leilighet
Beliggenhet: Ved sjøen
Soverom: 1

Referanse:

49 000_avsallar

Innhold

Leiligheten ligger i en høy første etasje og har stue med åpen løsning til kjøkken, ett soverom, bad og balkong. 

Den har PVC-vinduer, spotlights i stue og kjøkken, stål inngangsdør, amerikanske paneldører innvendig, keramiske fliser på alle gulv og air-condition i alle rom. Kjøkkeninnredning i moderne design, granitt benkeplate og fliser på gulvet. I baderommet er det dusjkabinett, elektrisk varmtvannsbereder og keramiske fliser på gulv og vegger. 

Beliggenhet

Avsallar er et populært feriemål med et koselig sentrum med basarer, butikker og restauranter. Det bor ca 9 000 innbyggere i denne byen som har en av Tyrkias vakreste strender. 

Anlegget ligger i et stille og rolig område i Avsallar. I bakgrunnen har du de høye Taurusfjellene og rett foran den beste stranden i det sørlige Tyrkia. Avstand til Alanya sentrum er 22 km, men alt du trenger finnes i Avsallar sentrum. Dagligvarebutikker, restauranter, barer, postkontor mm. Det beste i Avsallar er helt klart stranden - langgrunn sandstrand, perfekt for barn og eldre. På stranden er det full service med solstoler, parasoller og servering av mat og drikke. 

 

Crown City består av 324 enheter og 4 blokker. På anlegget er det svømmebasseng med barnebasseng, lekeplass, vannsklier,  tyrkisk bad (hamam), pool bar, massasjerom, badstu, fitness, jakuzi, innendørs svømmebasseng, steamrom, tennisbane, billiard, bordtennis, barneklubb, garasje, spillerom, strømaggregat, grillsted, restaurant, minimarket, trådløst internett, frisør, vaktmester, sikkerhetskamera og 24 timers sikkerhetsvakt samt gartnere.

Avstand til Gazipasha flyplass er 65 km og til flyplassen i Antalya er det 101 km.

Generelt

Omkostninger tilkommer, og vil utgjøre ca 3 500 euro. 

Standard

Leiligheten holder høy standard.