Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landUSAKjøpsprosessen
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Kjøpsprosessen

Vår partner i Orlando; Nordic Real Estate Team er lisensiert megler i USA.

Ingen norske meglerfirma kan utføre den praktiske jobben med megling/oppgjør ved boligsalg i USA, derfor er Nordic Real Estate Team det firma som har ansvar i prosessen, og sørger for gjennomføringen av kjøpet. Selve oppgjør går via et "Title Company", som kan sammenliknes med et advokatbyrå, som sørger for utbetaling til selger via klientkonto, samt skjøte og nøkler til kjøper. Dette gjør hele salget 100% trygt for både kjøper og selger.  

Nordic Real Estate Team bistår med alt praktisk som hjelp til å åpne amerikansk bankkonto, bistand til låneformidling i USA, bistand til møblering, forsikring, managementkontrakt med IPG Management for driften, råd for amerikansk selvangivelse og alle fremmede papirer som ankommer, bistand til å sette opp en boligtrust i Florida som ivaretar arvinger og beskatning.

Konklusjon: du blir fulgt opp fra visning til overtagelse og så lenge du ønsker etter dette.

Finansiering
Man kan få innvilget inntil 70% av kjøpesum på nye boliger i amerikansk bank. Renten kan påregnes til ca. 5,5 - 6 %. På brukte boliger er det ikke vanlig å få lån innvilget. Behandlingstiden for lånesøknaden kan ta inntil 3 måneder. Ta kontakt for informasjon.

Fellesutgifter (HOA)
Alle eiere må være med og betale fellesutgifter til drift av basseng, klubbhus, gartner, vakthold mm, og dette er månedlig

BOLIG I FLORIDA, USA (basert på 5 soveroms hus)
De mest vanlige utgiftene er som følger (USD per mnd.):

Utgifter totalt pr måned ca 1 380 USD. Kurs 6,50: 8 970,-nok. Totalt nok 107 640,-

Leieinntekter:
De fleste dekker sine driftsutgifter ved hjelp av leieinntekter. Da er ikke eventuelle lån tatt med i beregningen.

Inntekter totalt pr uke på villa med 5 soverom: 7 000,- nok. Det er helt realistisk å få et belegg på 20 uker utleie pr år. Dvs nok 140 000,-. 
Her er satt opp 7000 som et snitt i netto, mens kundepris er veiledende kr. 10.000 i lavsesong og kr. 11.000 i høysesong. I de 7000 er det allerede trukket fra provisjon til byrå for utleien.