Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landUSAOmråder
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Området vi selger eiendom

Vi selger nå ferieboliger i Orlando. Alle med tilgang på flotte badeanlegg og i nærheten av alle fornøyelsesparkene Orlando har å by på.

Beskrivelse av området:

Orlando
Orlando er en by i den amerikanske delstaten Florida. I Orlando finner man blant annet fornøyelsesparken Disney World. Byen ligger i det området man kaller Central Florida, omtrent midt mellom atlanterhavskysten og Mexicogulfen. Interstate 4, som går fra Daytona i øst og Tampa i vest, går igjennom Orlando. I dette området ligger også Universal Studios, Epcot, Sea World, flere andre temaparker og mange golfbaner. På grunn av alle parkene blir Orlando kalt «Verdens underholdningshovedstad».Selve byen er ikke så kjent, men det er er derimot fornøyelsesparkene som ligger her. De får Tusenfryd til å framstå som en beskjeden lillebror! Orlando ligger midt i Florida, mellom Atlanterhavskysten og Mexicogulfen. Disney World er selvfølgelig den største attraksjonen. Selve Disney World ligger ca. 50 km sør for Orlando, i en by som heter Lake Buena Vista. Florida et av USAs og hele verdens mest fargerike og mangfoldige reisemål. Her venter solen, strender og opplevelser som blir uforglemmelige. Området er også svært populært blant golfere. 

Fort Lauderdale
Fort Lauderdale ligger ved kysten og er kjent for sine vakre strender, kultur og arrangementer. Det er et shoppingeldorado med Las Olas Boulevard som den mest kjente handlegaten. Hele området har kanaler man kan reise med båt på, og det er ikke langt til Everglades Nasjonalpark. 

Daytona Beach
Dette området ligger nord for Orlando på Floridas østkyst. Området er berømt for sine vakre strender. 


Reise
10 timer og 25 minutter fra Oslo/Gardermoen til Miami eller Orlando.
(Ca. 3,5 timers kjøretid fra Miami til Orlando).
Det er også mulig å ta fly fra Oslo/Gardermoen til London, Paris, Amsterdam, København, Stockholm, Frankfurt etc. og ta fly videre til Orlando eller Miami derfra.