Gå til innholdet
Meny
Du er her: HjemVåre landUSAPartnere
  • Din start på et trygt boligkjøp i utlandet!
  • Gratis og uforpliktende informasjon
  • Ingen ekstra kommisjon eller gebyrer
  • Tlf: 40 00 70 50
  • 9-16 mandag-fredag
  • info@utlandseiendom.no
  • Facebook

INGEN EKSTRA KOMMISJON ELLER GEBYRER

HØY KOMPETANSE I NORGE

LOKALE REPRESENTANTER

STORT UTVALG, FULL SERVICE

GARANTIER OG SIKKERHET

FORMIDLING AV EIENDOMMER FRA SOLIDE PARNTERE I ALLE VÅRE LAND

NB: vi gjør oppmerksom på at alle handler gjøres iht det enkelte lands lovgivning for boligkjøp og at norsk lov om eiendomsmegling ikke kommer til anvendelse.

Det tas forbehold om feil eller mangler i tekst, priser og bilder, samt at enheter kan være solgt uten at vi har fått registrert dette.

Vår megler og partner i Orlando:

Nordic Real Estate Team består av en norsk lisensiert megler, samt amerikansk megler, og er det nye teamet som formidler til skandinaviske kunder.

Ingen norske meglerfirma kan utføre den praktiske jobben med megling/oppgjør ved boligsalg i USA, derfor er Nordic Real Estate Team det firma som har ansvar i prosessen, og sørger for gjennomføringen av kjøpet. Oppgjør går via et "Title Company", som kan sammenliknes med et advokatbyrå, som sørger for utbetaling til selger via klientkonto, samt skjøte og nøkler til kjøper. 100% trygt.

Nordic Real Estate Team bistår med alt praktisk som hjelp til å åpne amerikansk bankkonto, bistand til låneformidling i USA, bistand til møblering, forsikring, managementkontrakt med IPG Management for driften, råd for amerikansk selvangivelse og alle fremmede papirer som ankommer.

Etterservice
I våre øyne er etterservicen den viktigste, og den slutter aldri. Våre huskunder er meget fornøyd med den etterservice vi yter, som for øvrig er gratis.

Norsk klubb i Orlando
Høsten 2010 åpner vi en norsk klubb i Orlando også til glede for alle nordmenn som er der. Klubben vil tilby dagsturer til steder turistene aldri opplever - vi gleder oss!! - floridaklubb.blogspot.com